Reunió Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadanía 01/09/2021

ACTA N º 187


 

Assisteixen a la reunió per Videoconferència: Joan Llambrich, Encarna López, Pablo Moschini, Manuel Ortiz i Diosdado Toledano. Justifiquen absència: Enrique Elejalde, Farida Harrak, Enrique García, Sixte Garganté, Miquel Ibarz, Jaume, Laura Marino, Xan da Torre. Jordi Trujillo, Juan Vicente i Dolors Vallejo.


 

Proposta d'Ordre del dia:

1.- Reunió amb el PSC i composició delegació.

2.- Proposta de gestió i prioritats en les esmenes i mocions registrades al Parlament.

3.- Varis.


 

1.- Reunió amb el PSC i composició delegació.

S'informa de la propera reunió amb el representant de l'PSC al Parlament per tractar de les esmenes i mocions registrades, en el marc de la ronda d'entrevistes amb els grups parlamentaris. Aquesta reunió està prevista per al dimarts 7 de setembre a les 12:30 hores en seu parlamentària.

Es constitueix la delagació de la Comissió Promotora per a aquesta reunió, que Stará formada per Manuel Ortiz, Encarna López, Joan Llambrich i Diosdado Toledano.


 

2.- Proposta de gestió i prioritats en les esmenes i mocions registrades al Parlament.

Es presenta el document de proposta de gestió i prioritats de les esmenes i mocions registrades. Aquesta proposta respon a la sol·licitud de grups parlamentaris a la Comissió Promotora. El criteri emprat per a l'ordenament de prioritats és començar per les esmenes, que en general són susceptibles d'arribar a consens, i aconseguir la seva apronación el més aviat possible.

Després de la ronda d'intervencions s'apueba el document, el qual serà enviat la setmana que ve als representants dels grups parlamentaris.


 

3.- Diversos

Pau Moschini informa el paper de La Caixa a la gestió dels plans de formació laboral i inserció que preveu la llei de la Renda Garantida com a condició per percebre els 150 euros mensuals de l'complement. Es proposa fer un seguiment d'aquesta qüestió, i seguir reivindicant al costat d'altres moviments socials la defensa del públic en la gestió de l'ocupació i de la formació ocupacional, enfront de l'estratègia privatitzadora d'aquests serveis pel Govern de la Generalitat.

Finalment, es planteja reprendre les reunions presencials de la Comissió Promotora. Finalment s'acorda valorar la proposta en la propera reunió telemàtica de l'22 de setembre.


 

ACORDS

- Aprovar el document de proposta de gestió i prioritats en les esmenes i mocions.


 

Les aportacions per a cobrir les despeses per a les demandes en tramitació s'efectuaran a el nº de compte de la Comissió Promotora indicant finalitat "aportació despesa demanda" i el nom de l'entitat o persona solidària. Es dóna el vistiplau a la proposta.

Aportacions a l'Nº Compte: ES47 3025 0001 1714 3351 6817


 

Propera reunió per videoconferencia de la Comissió Promotora dimecres 22 setembre a les 17:00 h.


 

Barcelona, 2 setembre 2021

Redacta Acta: Diosdado Toledano


 

#catsensepobresa y Web: http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/

Nou email assesorament Renda Garantida Ciutadania:    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 

Joomla templates by a4joomla