Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

 

 

     Cal que aquesta ILP de la Renda Garantida Ciutadana pugui arribar a tota la ciutadania, perquè no els sigui possible despatxar-la amb un mer tràmit, o deixar-la als llimbs perquè sigui oblidada, com han fet amb altres ILPs poc conegudes. És per això que necessitem donar-la a conèixer àmpliament. Per això insistim en la necessitat d'adherir-se per què  senzillament com una mostra de suport, el qual pot manifestar-se de moltes maneres, ja sigui col·laborant econòmicament, mitjançant donacions voluntàries, o ben sent fedetaris/as, o ben recollint signatures, distribuint plecs, etc.
      En la fase en que ens trobem, el més important és la difusió, per la qual cosa agraïm que qualsevol persona, organització que tingui un blog, pàgina web de qualsevol tema, ens inclogui en un link apuntant aquest web, ja que Google considera més rellevant una pàgina quants més links té apuntant cap a ella. També és necessari destacar que emplenar un formulari d'adhesió, tant a nivell individual com d'organització, NO SIGNIFICA LA SIGNATURA LEGAL DE LA ILP, doncs a Catalunya no és legal la recollida de signatures digitals, com si ho és en el conjunt de l'estat espanyol.

 

ADHESIONS A ENTITATS I ORGANITZACIONS

     A totes les entitats i organitzacions interessades a donar suport al nostre projecte de ILP de la Renda Garantida Ciutadana ja sigui per difondre, donar suport econòmic mitjançant donacions, o aportar persones perquè treballin a favor d'aquest projecte. Un simple enllaç dirigit a aquest web, és suficient per millorar el posicionament en els cercadors.

 
 
 
Formulario


ADHESIONS DE PERSONES INDIVIDUALS

     També col·laboració a nivell individual serà ben rebuda per aquesta Comissió Promotora. Cal tenir en compte que això NO SUPOSA la signatura legal de la ILP, ja que a Catalunya no existeix la possibilitat de recollir signatures digitals, com si ocorre en les ILPs a nivell estatal. Simplement és per donar suport a aquesta iniciativa, per difondre-la en la societat, fer donacions voluntàries, o simplement incloure un enllaç a les vostres pàgines webs o blogs apuntant a aquest web, a fi de millorar el posicionament en els cercadors.

 


Formulario
Joomla templates by a4joomla