Cal que aquesta ILP de la Renda Garantida Ciutadana pugui arribar a tota la ciutadania, perquè no els sigui possible despatxar-la amb un mer tràmit, o deixar-la als llimbs perquè sigui oblidada, com han fet amb altres ILPs poc conegudes. És per això que necessitem donar-la a conèixer àmpliament. Per això insistim en la necessitat d'adherir-se per què  senzillament com una mostra de suport, el qual pot manifestar-se de moltes maneres, ja sigui col·laborant econòmicament, mitjançant donacions voluntàries, o ben sent fedetaris/as, o ben recollint signatures, distribuint plecs, etc.
      En la fase en que ens trobem, el més important és la difusió, per la qual cosa agraïm que qualsevol persona, organització que tingui un blog, pàgina web de qualsevol tema, ens inclogui en un link apuntant aquest web, ja que Google considera més rellevant una pàgina quants més links té apuntant cap a ella. També és necessari destacar que emplenar un formulari d'adhesió, tant a nivell individual com d'organització, NO SIGNIFICA LA SIGNATURA LEGAL DE LA ILP, doncs a Catalunya no és legal la recollida de signatures digitals, com si ho és en el conjunt de l'estat espanyol.

 

ADHESIONS A ENTITATS I ORGANITZACIONS

     A totes les entitats i organitzacions interessades a donar suport al nostre projecte de ILP de la Renda Garantida Ciutadana ja sigui per difondre, donar suport econòmic mitjançant donacions, o aportar persones perquè treballin a favor d'aquest projecte. Un simple enllaç dirigit a aquest web, és suficient per millorar el posicionament en els cercadors.

 
 
 
Formulario


ADHESIONS DE PERSONES INDIVIDUALS

     També col·laboració a nivell individual serà ben rebuda per aquesta Comissió Promotora. Cal tenir en compte que això NO SUPOSA la signatura legal de la ILP, ja que a Catalunya no existeix la possibilitat de recollir signatures digitals, com si ocorre en les ILPs a nivell estatal. Simplement és per donar suport a aquesta iniciativa, per difondre-la en la societat, fer donacions voluntàries, o simplement incloure un enllaç a les vostres pàgines webs o blogs apuntant a aquest web, a fi de millorar el posicionament en els cercadors.

 


Formulario
Joomla templates by a4joomla