Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

Reunió Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadanía   18/09/2019

ACTA N º 146

 

Assisteixen a la reunió:Farida Harrak, Patrizia Manzo, Manuel Ortiz, Carlos Rodriguez y Diosdado Toledano i Najat Yedri. Justifiquen absència: Josep Busquets, Enrique García, Eva Abellàn,Carme Ferreiro, Nuria Garrido, Miquel Ibarz, C. Laura Marino, J. Antoni Martínez, Joan Miquel Ortiz, Xavier Motis, Ana Paredes, Irene Pareja, Valentín Redondo, Pepe Rodado, Juanjo Salbia i Xan Da Torre.

Proposta d'Ordre del dia:

1.- Informació registre esmena de lectura única. Roda de premsa.

2.- Preparació concentració davant del Parlament dimecres 25 setembre

3.- Propostes de treball i iniciatives per al II Festival de marees i moviments socials.

4.- Diversos

 

1.- Informació registre esmena de lectura única. Roda de premsa.

S'informa del registre de l'esmena de lectura única a l'artº 7 de la llei RGC amb la signatura dels representants dels grups parlamentaris de Ciutadans, PSC, Catalunya en Comú-Podem i CUP.

Aquesta esmena, promoguda per la Comissió Promotora de la RGC, té un termini aproximat per ser presentada a votació al Parlament d'1 mes. Posteriorment es presentaran noves esmenes de lectura única o per la via d'urgència tal com es va acordar en passades reunions.

Amb l'objectiu de presentar el contingut de l'esmena als mitjans de comunicació s'efectuarà una roda de premsa al Parlament a les 13 hores del dijous 19 de setembre.

Una delegació de la Comissió Promotora formada per Farida Harrak, Najat Yedri, Manuel Ortiz i Diosdado Toledano seran presents a la roda de premsa.

Posteriorment es distribuirà un comunicat.

 

2.- Preparació concentració davant del Parlament dimecres 25 setembre.

S'informa que s'ha comunicat al Departament d'interior, per via d'urgència, la concentració davant del Parlament en defensa de la plena implementació de la Llei de la RGC, el proper dimecres 25 de setembre a les 18 hores (fins a les 20 hores).

Es proposa dur a la concentració la pancarta de la RGC, megàfon de mà, així com diversos cartells que es van exhibir en concentracions anteriors.

Es proposa difondre la convocatòria.

Es passarà a recollir els materials pel local de la FAVB, per la qual cosa s'estableix una cita a les 16:30 hores a la FAVB el mateix dia 25 de setembre.

 

3.- Propostes de treball i iniciatives per al II Festival de marees i moviments socials.

Es proposa organitzar una xerrada informativa sobre la lluita contra la pobresa, el paper de la RGC, i els greus problemes observats en la seva implementació, si pot ser de manera conjunta amb altres entitats en l'eix temàtic d'Habitatge i Pobresa. Es proposa prendre contacte amb les entitats com PAH, APE, Sindicat de llogateres, Sindicat Habitatge Casc antic, per explorar preparar-la conjuntament.

També es proposa adquirir una carpa desmuntable per al II Festival.

 

4.- Diversos.

- S'informa que el Departament de Treball ha actualitzat la informació sobre la implementació de la RGC. Es fan unes primeres valoracions, pendents d'un estudi més detallat.

 

Veure: https://treballiaferssocials.gencat.cat/web/.content/03ambits_tematics/06pobresa_i_inclusio_social/RendaGarantidaCiutadania/nou/destacats_laterals/Principals_dades_implementacio_RGC.pdf

 

-Es assessora al company Carlos Rodriguez per presentar un Recurs d'alçada davant una resolució de fals desistiment.

 

ACORDS

- Estar en la roda de premsa al Parlament el dijous 19 setembre a les 12:45 hores amb la delegació indicada. Prosseguir les gestions sobre noves esmenes de lectura única o d'urgència.

- Difondre convocatòria concentració davant del Parlament dimecres 25 de setembre a les 18 hores. Arribar Pancarta i cartells.

- Preparar xerrada sobre la pobresa i la situació de la RGC en el marc del II Festival de marees i moviments socials, si pot ser de maera coordinada en l'espai Habitatge i pobresa.

-Adquirir carpa

 

Propera reunió dimecres 2 de octubre 2019 a les 17:00 h. en local d'FAVB carrer Obradors 8-10 (prop estació de metro Jaume I Línia IV o Drassanes Línia III)

 

Barcelona, 18 setembre 2019

Redacta Acta: Diosdado Toledano

 

#catsensepobresa Web: http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/

 

 

 

Nou email assesorament Renda Garantida Ciutadania:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Joomla templates by a4joomla