Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

Davant el notable increment de l'exclusió social a Catalunya, la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania hem acordat registrar la Carta pública, que adjuntem amb aquest missatge en format pdf, adreçada al Parlament de Catalunya i on sol·licitem un conjunt de mesures com l'actualització de l'indicador de Renda de Suficiència de Catalunya (IRSC), etc.

Aquesta carta estarà signada per entitats i socials i persones solidàries. Creiem que estendre el suport a la carta ajudarà que els grups parlamentaris considerin les mesures sol·licitades.

En funció de la resposta, la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania, hem valorat adoptar iniciatives de sensibilització i mobilització de la ciutadania solidària.

La comunicació de l'adhesió a la Carta s'ha d'enviar a l'email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del proper dijous 10 de febrer a les 14 hores,

Les entitats signants han de comunicar la seva denominació o sigles, i les persones el seu nom i dos cognoms, així com la seva representativitat, activitat social o professió que cal destacar.

Moltes gràcies

Barcelona 5 febrer 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

Joomla templates by a4joomla