Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

Comunicat:

Adjuntem en arxiu pdf el Reial Decret llei 3/2021 de 2 de febrer que inclou diverses modificacions de la Llei de l'Ingrés Mínim Vital.

Aquestes modificacions es presenten en les disposicions generals descrites en les pàgines 12270 i 12271, i en el capítol II de Reial Decret "Mesures en matèria d'Ingrés mínim vital" pàgines 12.284-12.290.

En una primera lectura aquestes modificacions flexibilitzen i amplien l'accés a noves persones beneficiàries en funció de la unitat de convivència, empadronament sense llar, etc.

No obstant això, a data d'avui, encara no hem rebut resposta a les sol·licituds contingudes en la Carta a el govern d'Espanya registrada el 22 de desembre passat del 2020.

S'han produït recentment declaracions del Ministre de Seguretat Social Sr. José Luis Escrivá que anuncien futures modificacions, especialment sobre el requisit de el període de carència d'ingressos, però fins avui no tenim més concreció.

Davant l'agreujament de la pobresa a Espanya, amb les dades publicades per OXFAM, i les previsions que la situació de privació material severa puguin estendre dels 2.2 milions de persones a la fi de 2019, a 5,1 milions el 2021, la necessitat de millorar la llei de l'Ingrés Mínim Vital és més urgent que mai.

En el cas que la carta registrada segueixi sense resposta, i no hi hagi modificacions substancials en la immediatesa, us proposem a les entitats que heu subscrit la carta reunir-nos telemàticament.

Indicarem en el seu moment la data, hora i enllaç de la reunió, previsiblement en la segona quinzena del mes de febrer.

Salut i una abraçada a totes i tots

Grup Promotor Carta pública a el Govern d'Espanya sobre la Llei de l'Ingrés Mínim Vital

Per connectar amb el Grup promotor dirigir-se a l'email:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Real Decreto ley 3/2021 de 2 de febrero que incluye diversas modificaciones de la Ley del

Joomla templates by a4joomla