Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

PRESENTACIÓ:


 

L'Aliança de Marees i Moviments Socials va registrar el passat 26 de gener al Parlament de Catalunya una enquesta dirigida a tots els grups i subgrups parlamentaris, així com a les organitzacions polítiques que els conformen.

En aquesta enquesta es pregunta sobre els principals temes i reivindicacions elaborats pels diverses moviments, organitzacions i entitats de caràcter social que s'articulen en el si de l'Aliança.

El propòsit de l'enquesta és conèixer els posicionaments, consideracions i alternatives dels grups i subgrups parlamentaris sobre un conjunt de temes de gran impacte social, així com afavorir el debat públic i el diàleg social.

La campanya electoral davant la cita del pròxim 14 de febrer és un context extraordinari per situar en el primer pla de l'debat públic els principals temes socials sobre salut, residències, educació, atenció domiciliària, pobresa energètica, atur, els drets de les persones vulnerables com la Renda garantida de Ciutadania, les pensions públiques, la utilització dels Fons de Recuperació Econòmica.

Expressem el nostre reconeixement a la CUP-Guanyem, Junts per Catalunya, Partit Socialista de Catalunya i PODEM de Catalunya, per respondre a les preguntes de l'enquesta en el termini indicat.

Esperem i desitgem que els compromisos i voluntat de diàleg es facin realitat en la pròxima legislatura en benefici dels drets socials i laborals de la ciutadania.

Barcelona 3 febrer 2021

Aliança de Marees i Moviments Socials

CUP-Guanyem, Junts per Catalunya, Partit Socialista de Catalunya i PODEM de Catalunya

 
Joomla templates by a4joomla