Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

“ENQUESTA SOBRE OPINIONS, MESURES I ALTERNATIVES PER GARANTIR ELS DRETS SOCIALS I LABORALS”

Introducció

Les eleccions a la Generalitat de Catalunya previstes per al 14 de febrer de 2021 ofereixen un moment singular per al debat ciutadà sobre els programes i objectius de les potencials candidatures en competició. L'Aliança de Marees i Moviments socials, on participen una pluralitat d'organitzacions socials, no volem limitar-nos al paper de mers espectadors. Volem participar en aquest debat, estimular-lo o provocar-lo.

Amb la pandèmia del Covid-19 s'han posat en evidència greus dèficits en els recursos per garantir la salut pública, afebliment de l'atenció primària, retards en la vacunació i també s'ha produït una gravíssima tragèdia en les residències, amb milers de morts que s'haguessin evitat amb altres polítiques socials que atenguin amb dignitat a les persones residents i no com a mercaderies, etc. Hi ha un ampli consens que els efectes de la pandèmia afectaran negativament a amplis sectors de la ciutadania, sigui amb la pèrdua de l'ocupació o de les expectatives de treball, i que agreujarà els nivells de pobresa en la nostra societat amb conseqüències de tot tipus: desnonaments, talls de subministraments bàsics, exclusió social, etc.

El debat sobre les alternatives i accions per garantir els drets socials en salut, educació i protecció social, la plena ocupació amb dignitat, etc., continua sent fonamental.

És per això que enviem la present enquesta sobre les principals reivindicacions de les entitats socials que conformen l'Aliança de Marees i Moviments Socials a les formacions polítiques, coalicions i candidatures ciutadanes amb representació al Parlament, així com a les formacions sense representació parlamentària que han anunciat concórrer a aquestes eleccions.

Un cop hàgim rebut les respostes a l'enquesta publicarem els seus resultats per a coneixement de la ciutadania.

En aquells àmbits que el seu nivell competencial els impedeix assumir la gestió directa sobre les reivindicacions que presentem, els proposem, si estan d'acord amb el seu contingut, incorporar-les als seus respectius programes amb el compromís de defensar-les i elevar-les al Govern de Espanya o al Congrés de Diputats que tenen aquestes competències.

Moltes gràcies per endavant

Barcelona 26 gener 2021

Aliança de Marees i Moviments Socials

ENQUESTA   

Registre Enquesta eleccions

 

Enquesta en format .docx ==>> per descarregar emplenar i enviar

Preguem enviïn les respostes a les preguntes de l'enquesta, indicant el nom de la seva candidatura   i/o organització política així com correu electrònic de contacte, abans de el 2 de febrer de 2021 al següent e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Per a qualsevol aclariment pot trucar al Tel: 661390670

Els saluda atentament

ALIANÇA DE MAREES I MOVIMENTS SOCIALS DE CATALUNYA

 
Joomla templates by a4joomla