Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

Avui 6 de gener de 2021 es s'ha tornat a registrar al web de la Moncloa la "CARTA PUBLICA EL GOVERN D'ESPANYA SOBRE LA LLEI DE L'INGRÉS MINIM VITAL" amb les noves firmes d'entitats d'una àmplia pluralitat i diversitat d'àmbits i de noves persones que han signat a títol personal.

Agraïm a totes les entitats i persones signants seu suport a la Carta i a les seves propostes.

Quant tinguem la resposta de govern us la farem arribar per correu electrònic o washapp, i després d'analitzar el seu contingut valorarem les noves iniciatives o accions a emprendre.

Preguem penjar en webs i distribuir per les xarxes la present carta.

 

Grup Promotor de la Carta pública a el Govern d'Espanya sobre l'Ingrés Mínim Vital Nota:

 

S'adjunta en format PDF la Carta amb les signatures actualitzades

2021-01-06CARTA PUBLICA EL GOVERN D'ESPANYA SOBRE L'INGRÉS MINIM VITAL

2021-03-03-Respuesta gobierno de España a carta IMV

COMUNICAT SOBRE LA  RESPOSTA DEL GOVERN D'ESPANYA A LA CARTA SOBRE IMV.

El passat dimecres 3 de març a les 18:03 hores vam rebre la resposta de el govern d'Espanya a la carta registrada el passat 22 de desembre on es sol·licitava un conjunt de mesures per millorar la llei i implementació de l'Ingrés Mínim Vital.

 

Aquesta resposta que adjuntem amb aquest comunicat està subscrita pel director de l'gabinet de la Presidència de Govern Sr. Ivan Rodó.

En una primera lectura de les modificacions de la llei indicades en la resposta, si bé es poden constatar certes millores, no veiem recollides les mesures sol·licitades, especialment, l'escurçament dels terminis de carència d'ingressos per accedir a la prestació, així com del període de resolució de les sol·licituds que es manté en sis mesos.

D'altra banda, tenim constància de la presentació d'esmenes per diversos grups parlamentaris a la llei de l'IMV, però, no coneixem el seu contingut concret a l'haver-se ampliat els terminis per a la seva presentació a el 10 de març de 2021 (Veure: Projectes de llei - Congrés dels Diputats)

Des de la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania i l'Aliança de Marees i Moviments socials, que al costat d'altres entitats i persones van impulsar la Carta al govern sobre el IMV, creiem convenient tenir una reunió telemàtica per videoconferència a través de ZOOM de les entitats i organitzacions que van subscriure la carta sobre el IMV per poder valorar la resposta rebuda i prosseguir amb aquelles iniciatives i accions que es considerin necessàries per avançar en les mesures proposades a la carta, i en altres que es puguin considerar després de l'estudi de la implementació pràctica de aquesta llei.

Us proposem que confirmeu abans de les 22 hores de divendres 12 de març, a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. vostre interès i disponibilitat per a participar en aquesta reunió

En cas de rebre confirmació per participar en la reunió, la convocaríamos durant la tercera setmana del mes de març, en horari de tarda Enviarem les dades del dia i hora de la reunió, així com l'enllaç de ZOOM.

7 març 2021

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania i Aliança de Marees i Moviments Socials

 

 
Joomla templates by a4joomla