Nota Urgent: Com a conseqüència de les mesures de contenció i aïllament davant la pandèmia del corona virus la Taula de Parlament ha decidit suspendre els plens sobre el projecte de pressupost dels dies 18 i 19 de març, suspenent també la majoria d'activitats parlamentàries. El 27 de març valorarà la situació quan es normalitzi l'activitat parlamentària.

Per tot això, l'acció de vaga de fam prevista per als dies 18 i 19 de març en suport de les esmenes per actualitzar l'IRSC se suspèn fins que es reprenguin aquests plens. També se suspèn la reunió tècnica prevista per al 17 de març a les 17 hores al local de la FAVB

La convocatòria de la reunió ordinària de la Comissió Promotora de l'dimecres 25 de març es manté. En cas d'instruccions administratives que obliguin a suspendre-ho comunicarem oportunament.

 Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania
 
ACORDS
 
- Realitzar crida per recollir aportacions econòmiques per al fons que ha de cobrir la despesa de la demanda davant els tribunals, posterior al requeriment.

- Fer Carta a la Ciutadania en suport de l'esmena a el projecte de pressupostos per actualitzar l'IRSC.

- Preparar acció simbòlica de vaga de fam durant els plens en què es debati i voti l'esmena per actualitzar IRSC

- Gestionar i posar a l'agenda els actes informatius promoguts per Marea Colomenc i Can Felipa
 
Propera reunió de la Comissió Promotora dimecres 25 de març 2020 a les 17:00 h. en local d'FAVB carrer Obradors 8-10 (prop estació de metro Jaume I Línia IV o Drassanes Línia III)
 
Comissió Promotora Renda Garantida Ciutadania

 

Joomla templates by a4joomla