Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

 

A les 12 hores d'avui dimarts 24 d'abril, davant de l'entrada del Parlament de Catalunya ha tingut lloc la roda de premsa convocada per l'Assemblea d'entitats que exigeixen el ple compliment de la Llei de la Renda Garantida de Ciutadania.

 

Després d'agrair el representant de la Comissió Promotora de la Renda Garantida de Ciutadania la presència de representants de les entitats i grups parlamentaris presents ha informat sobre la situació general dels incompliments de la llei pel Departament de Treball, Afers Socials i families de la Generalitat de Catalunya. També ha descrit les principals iniciatives per exigir la informació pública de les dades sobre el nombre de resolucions efectuades, sol·licituds aprovades i denegades, així com a principals causes de denegació (informació que es nega a fer pública el Departament de Treball ...), la sol·licitud de intervenció al Síndic de Greuges, i ha agraït el suport de la marea Blanca i marea Pensionistes en les seves recents mobilitzacions, així com el suport en defensa del compliment de la llei a través de mocions dels ajuntaments de Badia del Vallès, Martorell, Castellbisbal, Arboç, Palau-Solità i Plegamans, Blanes, Montornès del Vallès, i Diputació de Barcelona. També ha informat sobre la jurisprudència en Tribunal Suprem sobre el silenci positiu, favorable a les demandes en preparació.

 

A continuació Núria Farrús d'USO, Makechu del MDD, i Salima de Marea Blanca han donat lectura a missatges de persones que han sol·licitat la RGC on expressen la seva indignació i desesperança

 

Juanjo Salbia ha informat dels punts d'assessorament per a les persones sol·licitants que han rebut resolucions denegatòries injustes o silenci positiu incomplert.

 

Finalment Rosa Cañadell i Toni Barbarà han donat lectura al document de peticions signat per nombroses entitats i alcaldesses de Barcelona, ​​santa Coloma Gramenet. Sant Boi Llobregat i l'alcalde de Montornès.

 

Després de respondre a les preguntes dels mitjans de comunicació, una delegació formada per Diosdado Toledano, Núria Lozano i Juanjo Salbia han entrat al Parlament on s'han registrat el document de peticions dirigit al President del Parlament i a la totalitat de grups i subgrups parlamentaris.

 

El document presentat a registre es manté obert a noves adhesions.

 

S'adjunta registre document dirigit al President del Parlament en format PDF i les primeres fotos.

 

Conforme anem rebent fotos i vídeos realitzats enviarem una propera selecció.

 

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

 

Joomla templates by a4joomla