Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

 

2022-09-16 Reunió amb els Grups Parlamentaris per l'actualizació de l'IRSC

CONTUNUA LA

CAMPANYA DE SOLIDARITAT ABONAMENT COSTES SENTÈNCIA REGLAMENT LLEI RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

COMUNICAT:

Apel·lem a la vostra solidaritat per contribuir a abonar aquestes costes. Aquestes aportacions s' han d' efectuar al Nº de Compte de la Comissió Promotora RGC:

ES47 3025 0001 1714 3351 6817

Indicant finalitat "aportació" i el nom de l'entitat o persona solidària.

Gràcies per la vostra solidaritat. Seguirem actius més que mai en la defensa dels drets de la ciutadania, especialment de les persones més vulnerables.

Barcelona, juliol 2022

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2022-08-07 RELACIÓ APORTACIONS SOLIDÀRIES COSTES SENTÈNCIA RECURS AL REGLAMENT LLEI RGC

Gràcies a la solidaritat de 27 persones i organitzacions cíviques i socials, des del 24 de juliol fins a finals d'agost, s'ha recollit 1.650 euros, és a dir, el 55% de les costes. Rellançem a partir d'avui la campanya per assolir els 3.000 euros de les costes.

2022-03-31 Registre Recordatori PARLAMENT actualitzacio urgent IRSC i sol.licitud reunio

 

Recurs al TSJC sobre el reglament de la lley RGC

 

2021-05-21 IMPORTANTE SENTENCIA DEL JUZGADO DE LO SOCIAL Nº 28 DE BARCELONA FAVORABLE A LA DEMANDA DE DANIEL CEDRUN

Solidaritat!. Video Marea TV

 
Sol·licitud d’ofici de l’Ingrés mínim vital per als perceptors de la Renda garantida de ciutadania

 

 

Donades les consultes sobre el calendari de tramitació de la Renda Garantida de Ciutadania i els dubtes que hi ha sobre aquest tema, ens agradaria aclarir el següent: 

  • En la primera fase, dates del 15 de setembre al 15 de novembre de 2017, la Generalitat té un termini de 5 mesos, a comptar de la presentació de cada sol·licitud, per donar la resposta administrativa; és a dir que cada sol·licitud presentada entre aquestes dates ha de ser resposta als 5 mesos de la seva presentació, i en cas de resposta afirmativa el pagament serà amb caràcter retroactiu des del 15 de setembre. Si la Generalitat no respon als 5 mesos de la sol·licitud es considerarà que es té dret a la RGC, i es cobrarà amb efectes del 15 de setembre. 
  • Si la petició ha estat feta a partir del 16 de novembre de 2017 La Generalitat té un termini de 4 mesos, des de la presentació de cada sol·licitud, per respondre, i en cas de ser resposta afirmativa el pagament és amb caràcter retroactiu des de la data de petició de cita prèvia. Si la Generalitat no respon als 4 mesos de la sol·licitud es considerés que es té dret a la RGC, i es cobrarà amb efectes de la data en què es va fer la sol·licitud de cita prèvia.
Joomla templates by a4joomla