Assisteixen a la reunió: Jaume Botey, Neus Escofet, Erika Fabregat, Antoni Ferret, Miquel Ibarz, Nuria Lozano, Patrizia Manzo, Joan Miquel Ortiz, Eva Pino, Motserrat Rosaura, Juanjo Salbia i Diosdado Toledano. Justifiquen absència: Judit Borrell, Enriqueta Duran, Javier Bernad, Lluc Cahis, Nuria Farrús, Ramón Franquesa, Sixte Gargante, Laura Marino, Mingo Meseguer, Carlos Rodriguez Rodriguez i Xan Da Torre.

 

Proposta d'Ordre del dia:

1.- Informacions

2.- Problemes detectats en la tramitació de la RGC i reunió amb la Conselleria

3.- Actes informatius RGC i agenda pròximes setmanes

 

1.- Informacions

S'informa de les sessions formatives sobre la RGC els dies 6 i 7 de novembre a la plantilla de l'oficina de prestacions econòmiques i socials de l'ajuntament de Barcelona al c /. Aragó 344. En aquesta oficina es realitzarà un treball d'informació i assessorament per a la sol·licitud de cita prèvia de la RGC.

S'informa de l'entrevista amb Càritas de Barcelona per recollir les incidències i problemes detectats en la gestió de la tramitació de les sol·licituds, així com de les gestions a dur a terme per intentar seu aclariment i possible resolució.

S'informa de la moció de suport a la RCG votada per unanimitat al ajuntament de Valldoreix-EMD el passat 19 d'octubre.

S'informa sobre les dades de tramitació de la RGC fins a 15 d'octubre, trucades al 900.400.012, visites a la web i nombre de cites prèvies, i nombre d'entrevistes realitzades. Aquesta documentació del SOC ha estat facilitada per Enriqueta Duran d'UGT. Adjuntem l'acta esmentada documentació.

 

2.- Problemes detectats en la tramitació de la RGC i reunió amb la Conselleria

Davant la persistència de les incidències en la gestió de les sol·licituds de cita prèvia, i la resta de problemes detectats en la gestió administrativa de la RGC per diverses entitats socials, així com la falta de concreció de la reunió sol·licitada a la Carta a la Conselleria de 13 d'octubre, i després de la intervenció pel govern de l'estat del govern de la Generalitat, es proposa registrar una petició de reunió amb el director general d'Economia social, el Tercer Sector, les cooperatives i la Autoempresa Sr. Josep Vidal, que és la direcció competent en la gestió de la RGC. Es proposa també que a aquesta reunió participin al costat de la representació de la Comissió Promotora, representants de Càritas, Col·legi oficial de Treball Social, ECAS i sindicats. Nota: S'adjunta amb l'acta el registre de la sol·licitud.

 

3.- Actes informatius RGC i agenda pròximes setmanes

Es van realitzar tal com estava previst l'acte de 26 d'octubre al ceptre Cívic de Magòria, el

2 de novembre a Barri Sant Marti, el 7 de novembre a Fundesplai (Escola Industrial), 9 de novembre a Prat de Llobregat.

Estan pendents:

- 22 de novembre Jornades de Formació Fòrum Síndic de Greuges

- 28 de novembre a Viladecans, a les 18 hores a Auditori Pablo Picasso, carrer Passatge Sant Ramon nº 2.

- 29 novembre Acte informatiu de APE, pendent hora i lloc.

- Sabadell (dia, hora i local pendent de concretar)

-14 de desembre acte a Sant Boi, 19 hores en Parròquia Montserrat

Actes sense concretar data: Sants i Mataró

 

ACORDS

- Registrar la petició de reunió amb el director general d'Economia social, el Tercer Sector, les cooperatives i la Autoempresa Sr. Josep Vidal en els termes exposats en l'apartat 2 d'aquesta acta.

 

Propera reunió de la Comissió Promotora dimecres 13 de desembre 2017 les 17:00 h. en local de Confavc, carrer Doctor Aiguader nº 18 (prop estació de metro Barceloneta, Línia IV).

 

Barcelona, 16 de novembre 2017

 

Redacta Acta: Diosdado Toledano

 

#catsensepobresa y Web: http://www.rendagarantidaciutadana.net/index.php/es/

 

RECORDATORI: Les aportacions per cobrir la despesa de l'edició de les guies cal ingressar-les en el nº de compte següent:

Caixa d'Enginyers ES47-3025-0001-17-1433516817

Indicant: Aportació Guies, i nom de l'entitat o la persona que realitza aportació

 

Joomla templates by a4joomla