COMUNICAT

Reunida la Comissió de treball del Parlament de Catalunya avui, dimecres 28 de juny a les 9 hores, per tractar el Dictamen de la proposta de llei de la Renda Garantida de Ciutadania, i després de constatar que no s'ha presentat cap esmena pels grups parlamentaris, es sotmet a votació amb el següent resultat: tots els membres de la Comissió, amb presència de diputats/es de Junts pel si, Ciutadans, Psc, Catalunya si que és pot, Pp, Cup, voten a favor de Dictamen, aprobandose per unanimitat.

La proposta de llei amb el Dictamen per unanimitat es presentàra per a la seva votació en el Ple del Parlament previst per al dimecres 12 de juliol.

Després de finalitzar la votació s'ha felicitat el treball realitzat per la Comissió Promotora de la Iniciativa Legislativa Popular.

Adjuntem algunes fotos de la reunió de la Comissió de treball.

En nom de la Comissió Promotora us envio una felicitació a totes les persones i entitats que han col·laborat en aconseguir aquesta fita històric: un dret social que empara a tota la ciutadania de Catalunya i garanteix els mínims d'una vida digna.

Una abraçada fraternal. 

Diosdado Toledano, representant de la Comissió Promotora convidat a la reunió de la Comissió de Treball

Joomla templates by a4joomla