Comunicats  Actes  Guies  Presentació ILP  Donacions  Video  Premsa  Contacteu

PER DEFENSAR LA LLEI DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA I LA SEVA PLENA IMPLEMENTACIÓ
PEL DRET DE LES PERSONES VULNERABLES
APORTA LA TEVA SOLIDARITAT A LA DEMANDA EN MARXA

Las aportaciones para cubrir los gastos para las demandas en preparación se efectuarán al nº de cuenta de la Comisión Promotora indicando finalidad “aportación gasto demanda” y el nombre de la entidad o persona solidaria. 

Aportaciones al Nº Cuenta:            ES47 3025 0001 1714 3351 6817

 

RELACIÓN DE ENTIDADES Y PERSONAS QUE HAN REALIZADO APORTACIONES SOLIDARIAS PARA CUBRIR LOS GASTOS DE LA DEMANDA CONTRA EL REGLEMANTO DE LA LEY RGC AL TRIBUNAL DEL CONTENCIOSO ADMINISTRATIVO DE CATALUÑA

 

2020-06-01 PRIMERS COMENTARIS SOBRE EL RDL DE L’INGRÉS MÍNIM VITAL

Comissió de govern de la llei de la Renda Garantida de Ciutadania

La Renda Garantida de Ciutadania imprescindible davant la pandèmia

Els 'comuns' plantegen un decret llei per agilitzar la renda garantida durant el coronavirus
 TRÀMITS DE RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA (COVID-19)

AVÍS

L'assessorament presencial sobre la Renda Garantida de Ciutadania que es realitza els dijous de 17 a 19 hores al local de la FAVB es suspèn per tancament d'aquest local com a conseqüència de les restriccions de mobilitat pel Covid-19.

En el seu lloc, es procedeix a realitzar l'assistència per via telemàtica escrivint a l'e-mail:

asesoriargc@gmail.com

Comissió Promotora Renda Garantida de Ciutadania

 

2020-03-02 Requeriment que exigeix el total i immediat compliment de la Resolució 114/2019 de 28 de febrer de 2019 de la GAIP

2020-02-28 PROPOSTA DE MODIFICACIÓ DEL ART 26 "RESOLUCIÓ ADMINISTRATIVA DE LES SOL·LICITUDS"

2020-02-07 Declaracion del relator de la ONU tras su visita a España.

 

ASSESSORAMENT COL·LECTIU / ASESORAMIENTO COLECTIVO

¡DEFIENDE TUS DERECHOS! Les persones o les famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els asseguri els mínims d’una vida digna”. Estatut de Catalunya, en el seu article 24.3

 asesoriargc@gmail.com   www. rendagarantidaciutadana.net   @ILPRendaGC ILP de la Renda Garantida Ciutadana

Entrevista TV3  LA LLARGA LLUITA PER LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA

 

 

 

 

     Cal que aquesta ILP de la Renda Garantida Ciutadana pugui arribar a tota la ciutadania, perquè no els sigui possible despatxar-la amb un mer tràmit, o deixar-la als llimbs perquè sigui oblidada, com han fet amb altres ILPs poc conegudes. És per això que necessitem donar-la a conèixer àmpliament. Per això insistim en la necessitat d'adherir-se per què  senzillament com una mostra de suport, el qual pot manifestar-se de moltes maneres, ja sigui col·laborant econòmicament, mitjançant donacions voluntàries, o ben sent fedetaris/as, o ben recollint signatures, distribuint plecs, etc.
      En la fase en que ens trobem, el més important és la difusió, per la qual cosa agraïm que qualsevol persona, organització que tingui un blog, pàgina web de qualsevol tema, ens inclogui en un link apuntant aquest web, ja que Google considera més rellevant una pàgina quants més links té apuntant cap a ella. També és necessari destacar que emplenar un formulari d'adhesió, tant a nivell individual com d'organització, NO SIGNIFICA LA SIGNATURA LEGAL DE LA ILP, doncs a Catalunya no és legal la recollida de signatures digitals, com si ho és en el conjunt de l'estat espanyol.

 

ADHESIONS A ENTITATS I ORGANITZACIONS

     A totes les entitats i organitzacions interessades a donar suport al nostre projecte de ILP de la Renda Garantida Ciutadana ja sigui per difondre, donar suport econòmic mitjançant donacions, o aportar persones perquè treballin a favor d'aquest projecte. Un simple enllaç dirigit a aquest web, és suficient per millorar el posicionament en els cercadors.

 
 
 
Formulario


ADHESIONS DE PERSONES INDIVIDUALS

     També col·laboració a nivell individual serà ben rebuda per aquesta Comissió Promotora. Cal tenir en compte que això NO SUPOSA la signatura legal de la ILP, ja que a Catalunya no existeix la possibilitat de recollir signatures digitals, com si ocorre en les ILPs a nivell estatal. Simplement és per donar suport a aquesta iniciativa, per difondre-la en la societat, fer donacions voluntàries, o simplement incloure un enllaç a les vostres pàgines webs o blogs apuntant a aquest web, a fi de millorar el posicionament en els cercadors.

 


Formulario
Joomla templates by a4joomla